Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@03:43:14 GMT

نکاتي راجع به تغذيه دانش آموزان در مدرسه

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۸۳۳۰۶

خبرگزاري آريا -

تغذيه کودک - تغذيه باعث رشد و تکامل بچه ها مي شود و همچنين در سلامت آن ها نقش بسيار مهمي دارد. اين مسئله در هنگام مدارس ممکن است دچار مشکلاتي شود که بايد با دقت حل شوند چرا که در صورت بي توجهي مي تواند باعث بروز بيماري هاي مختلفي در فرزند شما شمود.
مصرف صبحانه:
تغذيه سالم کودکان را در دوران مدرسه بهتر است از خانه و با وعده صبحانه آغاز کنيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبحانه تامين کننده انرژي صبحگاهي براي فرد بوده و با صرف صبحانه مي توان به آغاز يک روز پر انرژي اميدوار بود. بررسي ها ارتباط معناداري بين عدم مصرف صبحانه و افت تحصيلي در دانش آموزان گزارش مي کنند.
مهمترين دلايلي که موجب عدم مصرف صبحانه مي شوند، نداشتن زمان براي صرف صبحانه و يا بي ميلي دانش آموز عنوان مي شود. بر اين اساس توصيه مي شود خانواده هاي گرامي، شام را زودتر صرف کرده و امکان خواب آرام را براي کودک در شب هنگام فراهم کنند تا کودک صبح روز بعد زودتر از خواب بيدار شود و اين خواب کافي مي تواند همراه با صرف زود هنگام شام، موجب افزايش ميل کودک به صرف صبحانه شود.
بهترين مواد غذايي که مي تواند در صبحانه همراه با نان صرف شوند، عبارتند از: ترکيبي از پنير و گردو، کره بادام زميني و عسل، خامه و عسل و کره و عسل. در صورت تمايل کودک، مصرف آبميوه هاي طبيعي و شير نيز انتخاب هاي مناسبي براي اين وعده مي باشند.
ميان وعده هاي مدرسه:
گاهي اوقات والدين توجهي به تغذيه ندارند و براي ميان وعده تنقلات مضر را در کيف بچه ها قرار مي دهند. اما اين نگراني وجود دارد که با ادامه اين روند، پس از مدتي، کودکان ديگر ذائقه شان در مورد مصرف مواد غذايي مناسب تغيير يافته و به مصرف فرآورده هاي غذايي روي بياورند.
اين فرآورده ها که در بسياري از موارد داراي مقادير زيادي از انرژي مي باشند، داراي مقادير اندک و نامناسبي از ريزمغذي ها بوده و تعادل مناسب را در برنامه غذايي کودک ايجاد نمي کنند.
بر اين اساس بهتر است مادران گرامي، ساندويچ هاي خانگي با همان ترکيبات ذکر شده در صبحانه و نيز انواع ميوه هايي که شسته شده و درون کيسه فريزر آماده مصرف مي باشند، را براي کودک به عنوان ميان وعده مدرسه تهيه و درون کيف او قرار دهند.
بايد بچه ها را به خوردن آب تشويق و ترغيب کنيد. نوشيدني هاي شيرين مثل سانديس و آبميوه هاي مصنوعي براي يک رژيم غذايي سالم توصيه نمي شود. مصرف سه وعده در روز لبنيات براي تامين کلسيم مورد نياز بدن ضروري است. بهتر است تا حد ممکن از لبنيات کم چرب استفاده شود.
زمان صرف ميان وعده ها:
به دفعات شاهد هستيم که کودکان هنگام خروج از مدرسه، تازه صرف ميان وعده خود را به خاطر آورده و شروع به مصرف آن ها مي کنند. اين مصرف ديرهنگام مواد غذايي موجب مي شود تا کودک اشتهاي کافي براي صرف ناهار نداشته باشد.
از معلمين عزيز بايد درخواست کرد تا صرف ميان وعده ها را به کودکان يادآوري کنند. بر اساس توصيه هاي موجود در فاصله زماني 2-5/1 ساعت قبل از صرف وعده هاي غذايي اصلي، مصرف هر نوع ماده غذايي ممنوع است. اين مواد غذايي شامل تنقلات، انواع ميوه، آب ميوه و حتي شير و شير کاکائو نيز مي باشد. مصرف هر يک از اين اقلام مي تواند اشتهاي کودک را براي صرف غذاي اصلي کاهش دهد.

منبع:asemoni

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۳۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • صبحانه‌ای که کاهش وزن را ۴ برابر می‌کند
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان سما
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی